مقالات نیوزباکس
دستورالعمل مدیریت بحران روابط عمومی
در شبکه های اجتماعی، همه چیز میتواند خیلی سریع اتفاق بیفتد. گاهی یک پست از تصویر یک تخـم مرغ در اینستاگرام، با سرعت نور دیده میشود و در مدت کوتاهی، بیش از 54 میلیون لایک میخورد! گاهی هم ممکن است، آن پستی که دست به دست میچرخد دربارهی سازمان شما باشد. مدیریت بحران روابط عمومی در این شرایط کار پبچیدهای است.
اخبار دروغین، حملات سایبری، شایعات، اخبار دربارهی رویدادها و کمپینهای شما، همه و همه محتواهایی هستند که میتواند به شکل ویروسی پخش شوند و زمینه را برای بروز بحران روابط عمومی مهیا کنند.
این ویژگی دنیای پرسرعت شبکه های اجتماعی است و یکی از الزامات حضـور در این دنیـا، داشتـن نقشه راهنما برای مدیریت بحران روابط عمومی است. نقشهای جامع، برای زمانی که بحـران برند شما را غافلگیر کرده و فکر کردن به اینکه چـه واکنشی باید نشان دهید، بسیـار دشـوار است.
عمـل کردن به این نقشــه، پرسنـل آموزشدیده برای پایش شبکه های اجتماعی و داشتن تیم برای پاسخگویی، از لوازم مورد نیاز در این مواقع است.
اگرچه توصیهی ما این است که نگذارید کار به آنجا بکشد و با پاسخگویی به موقع، از بروز بحران جلوگیری کنید، اما عقل حکم میکند که برای هر اتفاقی آماده باشید.
سایت تاکواکر (Talkwalker.com) دسـتورالعملی را بـرای چنین مواقعی طراحی کرده است که مـا آن را برای استفاده شما و متناسب با شرایط کسبوکار کشور خودمـان ترجمه کردهایم.
دسـتورالعمل مدیریت بحران روابط عمومی مـانند نقشـه راهنمـایی است که اقدامات مناسب در موقع بروز بحران را به شما پیشنهاد میدهد. با کمک این دسـتورالعمل میتوانید حتی هنگامی که نحوهی پاسخدهی برند شما هم زیر ذرهبین است، بهترین واکنشها را نشان دهید.
دستورالعمل مدیریت بحران روابط عمومی
با آرزوی این که هیچگاه در چنین شرایطی قرار نگیرید، از شما دعوت میکنم تا ضمن مطالعه دسـتورالعمل مدیریت بحران روابط عمومی، آن را برای مواقع ضروری ذخیره کنید تا با عمل کردن بر طبق آن، بحران را به حداقل برسانید و خیلی سریع ارتباط افکار عمومی با برندتان را احیا کنید.
نیوزباکس بهعنوان تیمی که تجربیات زیادی در پایش و تحلیل شبکه های اجتماعی دارد، آماده است تا در حفظ شهرت و صیانت از اعتبار برند شما، همراه شما باشد. با تعریف کلمات کلیدی و مهم (مانند نام برند، محصولات و خدمات و…) در نیورباکس، پس از انتشار پست یا کامنتی که دارای این کلمات باشد، باخبر میشوید و در صورت نیاز واکنش بهموقع نشان میدهید.
نظرات
حسین حمیدیا
۱۸ آبان ۱۳۹۹محتوای جامعی بود. برای برگزاری یک رویداد و حواشی اون، یه چک لیست بحران ابتدایی طراحی کرده بودیم که توی چند تا رویداد کارکردشو تست کرده بودیم. این چک لیست، محتوای ما رو غنی تر کرد و کمک می کنه اگر با بحران مواجه شدیم خیالمون راحت باشه که می تونیم باهاش مواجهه درست داشته باشیم.
امیرحسین قاضی
۱۹ آبان ۱۳۹۹سپاس از بازخورد گرمتون. خوشحالیم که براتون مفیده و به کارتون میاد
سیدمحمد ساجد
۱۹ آبان ۱۳۹۹خیلی خوب بود، مررررسی امیدواریم هیچکس تو این شرایط بحرانی قرار نگیره
امیرحسین قاضی
۱۹ آبان ۱۳۹۹ممنون که کامنت گذاشتید، خوشحالیم که براتون مفید بوده. ما هم همین آرزو رو داریم