امروزه با گسترش روزافزون شبکههای اجتماعی در بین مردم، صاحبان مشاغل و کسبوکارها این فرصت را پیدا کردهاند تا به گروه مخاطبان هدفشان سریعتر دسترسی یابند و فعالیتهای برندینگ را به شکلی هدفمند مدیریت نمایند.
اگر پاسخ شما به این منفی است، ما به شما چند استراتژی برندینگ در شبکههای اجتماعی را معرفی میکنیم:
اگر از حضور در شبکههای اجتماعی، موفقیت چندانی به دست نیاوردهاید، شاید خیلی هم مقصر نباشید!
واقعیت این است که وجود صدها اپلیکیشن و شبکه اجتماعی خیلی وسوسهانگیز است و اغلب برای حضور در آنها ترغیب میشوید. شما باید شبکههایی را پیدا کنید که با تصویر برند و ذات کسبوکارتان هماهنگ باشند. در غیر اینصورت برای پیشرفت در شبکههای اجتماعی دست و پا میزنید و نتیجه نمیگیرد. اگر در حال یافتن شبکههای اجتماعی که مخاطبان مورد نظر شما در آن فعالیت دارند، هستید نگاهی به جدولهای جمعیتشناسی شبکههای اجتماعی بیندازید تا نقطه شروع را پیدا کنید.
موضوعات بصری (دیداری) نقش مهمی در برندینگ در شبکههای اجتماعی ایفا میکنند. اگر تصاویری که استفاده میکنید انسجام و هماهنگی خاصی نداشته باشند، مخاطب گمراه شده و تصور میکند با چند شرکت روبهرو شده است. در مقابل اگر شرط هماهنگی و سازگاری تصاویر را رعایت کنید، مخاطب با اولین نگاه و حتی بدون توجه به سایت یا اپلیکیشنی که از آن استفاده میکند، شما و برندتان را میشناسد.
نکات مهمی که به هماهنگی تصاویر در شبکههای اجتماعی کمک میکنند عبارتند از:
● از یک پالت رنگی استفاده کنید.
● از لوگوی یکسان استفاده کنید.
● با دقت فیلترها را انتخاب کنید.
● یک قالب ایجاد کنید.
شخصیت برند شما باید در پستهای شبکههای اجتماعی منعکس شود. برای پیدا کردن صدای خود، این سه عنصر اصلی را در نظر بگیرید: فرهنگ شرکت، مخاطبان شما، اعتبار
سایتهایی مانند twitter ، Facebook و +Google معمولا برای انتشار محتوا مفید هستند.
لازم نیست در تمامی شبکههای اجتماعی حساب کاربری داشته باشید. چند شبکه اجتماعی مرتبط با فضای کاریتان را انتخاب کنید و محتوای مناسب را در آن منتشر کنید.
هیچ چیز نمیتواند به اندازه بینظمی در ارسال پستها، تلاشهای تبلیغاتی در شبکههای اجتماعی را به خطر بیندازد. اگر صرفاً در یک ماه فقط چند پست، آن هم در زمانهای مختلف ارسال کنید، شک نکنید که فراموش خواهید شد. انتشار مستمر محتوا، روشی ایدهآل در برندینگ در شبکههای اجتماعی است.
یک روش خوب برای دستیابی به نتایج بهتر و تقویت تلاشهای تبلیغاتی در شبکههای اجتماعی استفاده از اینفلوئنسرها است.
به خاطر داشته باشید که صرفاً داشتن فالوورهای زیاد، کسی را به یک اینفلوئنسر تبدیل نمیکند!
● اعتبار: یک اینفلوئنسر از وجهه و اعتبار اجتماعی، فرهنگی، ورزشی یا … برخوردار است.
● فعال بودن: در جامعه و شبکههای اجتماعی حضوری فعال دارند.
● مشارکت: یعنی بین او و فالوورهایش تعاملاتی شکل گرفته که باعث مشارکت آنها با یکدیگر میشود.
● تجربه و تخصص: معمولا در حوزهای دارای تجربه یا تخصص هستند.
● رهبری: دارای روحیه رهبری است. به این معنی که میتواند هدایت گروهی را در دست بگیرد.
یکی از اشتباهاتی که بسیاری از برندها مرتکب میشوند، این است که بخش بیوگرافی یا مشخصاتشان را در شبکههای اجتماعی خالی میگذارند و یا آنرا با توضیحات بی مورد هدر میدهند. به مخاطبان اجازه دهید بدانند شما که هستید و چه کاری انجام میدهید!
مثلا Pinterest به وضوح نحوه استفاده از شبکه را توضیح میدهد و بعضی از محبوبترین گروهبندیهایش را معرفی میکند تا کاربران با شکل محتوایی که در سایت به اشتراک گذاشته میشود، آشنا شوند.
یکی از چالشهایی که بسیاری از کسبوکارها در برندینگ در شبکههای اجتماعی با آن روبهرو هستند، ایجاد کشش اولیه است. هر زمان و هر کجا که برایتان ممکن است پروفایلهای اجتماعی خود را تبلیغ کنید. بگذارید مخاطبان شما را بشناسند.
اگر زمانی که پستهایتان را در شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارید فقط به محتوا توجه داشته باشید، انگار فقط دارید با خودتان صحبت میکنید. با درک مخاطبان و تعامل با آنها میتوانید انتشار پیامهای تبلیغاتی خود را در شبکههای اجتماعی شروع کنید و بازنشرهای پیاپی را به کاربرانتان بسپارید. این تعامل با پاسخ گفتن به پرسشهای احتمالی آنها در شبکههای اجتماعی و مشارکت در بحثها به دست میآید.
در نهایت اینکه تلاش برای فعالیت در چند سایت یا شبکه اجتماعی ایده خوبی نیست، مگر اینکه شما یک تیم برای این فعالیتها در اختیار داشته باشید که تمام وقت خود را به آن اختصاص دهند، بهتر است دو یا سه شبکه اجتماعی را انتخاب کنید و پس از آنکه برندتان جایگاه خود را پیدا کرد، به سراغ سایر شبکههای اجتماعی بروید و در عین حال همزمان با فعالیت در این شبکهها، پایش و ارزیابی را فراموش نکنید.
به شما پیشنها میکنیم از ابزارها و ابزار شنیدن شبکههای اجتماعی استفاده کنید تا ضمن دریافت به موقع بازخوردهای مشتریان، بتوانید از فعالیتها و عملکرد رقبا مطلع شده و در شکار فرصتهای پیش رو موفقتر عمل کنید. این فقط بخشی از کارکرد استفاده از ابزار شنیدن شبکههای اجتماعی است، بهتر است در این زمینه مقالههای بیشتری را مطالعه نمایید.